articulatia-cotului-artroza

Ce trebuie stiut despre Sãnãtatea Articulatiilor

Informatii pentru tratament artroza. Doamna Marinel Antonica din jud. Teleorman, in varsta de 65 ani, era diagnosticata cu coxartroza bilaterala de cca 1 an. Durerile o urmareau permanent. A incercat cateva proceduri de fizioterapie in urma carora s-a simtit mai bine pentru o perioada de timp, apoi durerile au reaparut. Timp de 6 luni a urmat o suplimentare cu cartilaj de rechin si, citez,

„_ Rezultat zero.”

A fost propusa pentru operatie, proteza de sold. Intrebati fiind de fiica acesteia care sunt sansele de reusita, medicii au raspuns:

40% sanse de reusita datorita interventiei chirurgicale, iar restul de 60% sanse de reusita prin dorinta pacientului de a se recupera„.

Fiica doamnei Marinel Antonica marturiseste ca dupa aceasta discutie

” … am facut o depresie in urma careia am slabit rapid 9 kg„.

In luna octombrie 2007, doamna Marinel Antonica a inceput sa consume Full Motion, cate 3 tb/zi pentru tratament artroza. Este singurul integrator nutritional NeoLife pe care l-a luat. Cu putin timp inainte de a se termina prima luna, fiica dansei mi-a spus ca deja se simte mai bine, durerile s-au mai diminuat, iar pe timp noros nu mai sunt asa de puternice ca inainte.

Dupa 3 luni de consum de Full Motion, doamna Marinel Antonica a redevenit o persoana normala. Nu mai are dureri, merge si munceste ca inainte de a se instala coxartroza. Acum mai consuma Full Motion periodic, pentru intretinere. Fiica dansei mi-a spus:

„_ Sabin, cred ca Dumnezeu m-a ajutat sa iau legatura cu tine, iti multumesc!”

Inchei aici istorioara doamnei Antonica si voi continua sa aduc in discutie articulatiile corpului nostru care sunt cu adevarat minunate intrucat ne asigura mobilitate si flexibilitate. Totusi, din diverse motive, la un moment dat se pot deteriora si se poate instala suferinta.    

Iatã Problema ce necesitã tratament artroza:

Artroza (sau osteoartrita), o boala de uzura care ataca articulatiile noastre prin distrugerea cartilajelor, este considerata de catre stiinta medicala ca fiind o „boala universala”. Aceasta inseamna ca oricine o va avea – este doar o chestiune de timp. De fapt, artroza este deja una dintre cele mai mari provocari pentru sanatate, afectand spre exemplu mai mult de 70 milioane de persoane din America de Nord si peste 600 milioane de persoane in intreaga lume, iar numarul acestora este in crestere!

Tratament orice artroza

Articulatiile noastre ne ofera flexibilitate si mobilitate, insa la un moment dat acestea se pot uza. Cand cartilajul se distruge, isi pierde capacitatea de a absorbi socurile. Oasele incep sa se frece unul de celalalt, iar fragmente pot cadea in spatiul dintre acestea. Rezultatele pot fi devastatoare pentru oameni, mergand pana la pierderea posibilitatii de a se misca singuri si fortandu-i sa traiasca cu dureri cumplite si disconfort total.

Ce fac terapiile traditionale? Pe scurt, se adreseaza simptomelor dar nici una nu vindeca.

Va dau insa o veste buna: stiinta a descoperit ca putem face ceva. Degenerarea cartilajelor poate fi incetinita si chiar stopata, un nou cartilaj se poate forma, iar confortul poate fi restabilit. Totul consta pur si simplu in a-i oferi organismului tau o familie completa de nutrienti de care acesta are nevoie.

Acesta este produsul: Full Motion. Parintii mei se numara printre printre primele persoane din Romania care l-au consumat si care au avut beneficii de pe urma acestuia. Veti gasi si marturiile lor pe site.

Tratament orice artroza cu Full Motion NeoLife.
Tratament orice artroza cu Full Motion NeoLife.
buton comanda acum

Dezvoltat de catre Comitetul Stiintific al societatii NeoLife (fosta GNLD) si formulat astfel incat sa ofere cea mai buna si completa solutie pe care stiinta de inalta clasa o poate furniza la ora actuala, acest produs nutritional numit Full Motion™ are ca scop final maximizarea sanatatii articulatiilor – tratament artroza. 

Glucozamina de puritate farmaceutica, functionala biologic, pe care Full Motion o contine este exact forma de glucozamina de care celulele au nevoie pentru a:

  •   Produce cartilaj nou *
  •   Regenera cartilajele deteriorate prin imbatranire *
  •   Inlocui cartilajul pierdut sau deteriorat *
  •   Mentine functionarea sanatoasa a articulatiilor *

* Acest produs nu intentioneazã sã diagnosticheze, sã trateze, sã vindece sau sã previnã nici un tip de boalã.

Vizeaza nutritia celulara:

Stiinta medicala ne spune ca de-a lungul vietii avem nevoie a construi, repara si regenera cartilajele. Pentru a putea reliza acest lucru, organismul nostru trebuie mai intai sa produca „caramida” de baza a cartilajelor: glucozamina. Glucozamina este produsa in mod natural de catre celule specifice in organismul nostru. In anii tineretii, abilitatea acelor celule de a produce glucozamina este in mod uzual suficienta pentru a face fata necesitatilor. Ulterior insa, datorita solicitarilor vietii de zi cu zi, a dietei sarace in nutrienti, a excesului de greutate, a accidentarilor datorate sportului sau altor traume, a imbatranirii, cerintele de reparare si regenerare a cartilajelor cresc foarte mult. In acelasi timp, eficienta producerii de glucozamina in organism scade pe masura ce imbatranim.

Rezultatul este acela ca cerintele devin mai mari decat capacitatea organismului de a furniza glucozamina, iar ca urmare articulatiile se uzeaza si se instaleaza artoza (osteoartrita). Full Motion™ completeaza aceasta lacuna prin furnizarea de glucozamina pre-formata, pura, functionala biologic, direct in interiorul celulelor producatoare de cartilaj. Cercetarile au demonstrat ca atunci cand aceste celule specializate primesc glucozamina de care au nevoie, un nou si sanatos cartilaj poate fi produs. Full Motion NeoLife asigura un tratament pentru orice artroza cu maxim de eficienta.

buton comanda acum

Full Motion– Glucozaminã Complex tratament artroza

  • Prezentare: Flacon cu 90 Tablete
  • Doza zilnicã:  3 Tablete
  • Nr. de doze per flacon:  30
IngredienteCantitate /doza% DZR
Zinc (ca Zinc gluconat)15 mg100%
Glucozamina clorura**1500 mg*
Siliciu (din extract de bambus (Bambusa vulgaris)(tija))30 mg*
Bor (ca Bor citrat)6 mg*
HCC patentat:
 Extract de Boswellia (Boswellia serrata)(planta); Bromelain (din ananas); Extract de Salcie Alba (Salix alba)(coaja)
765 mg*
DZR – Doza Zilnicã Recomandatã de CE
Doza zilnicã nu este stabilitã
** Contine carapace de crustacee (homar, crevete, rac)
Alte Ingrediente:
Celulozã microcristalinã, acid stearic, croscalmeloza sodicã, hidroxipropilmetilcelulozã, stearat de magneziu , triacetin si colorant natural
buton comanda acum tratament artroza

1 thought on “Ce trebuie stiut despre Sãnãtatea Articulatiilor”

  1. Si sotia mea avea dureri mari la articulatii. Noaptea se trezea, se ridica in fund si plangea. Am citit aici despre Full Motion si i-am cumparat. A luat 3 tb/zi, asa cum scria in prospect. Chiar din prima luna sotia mi-a zis ca durerile s-au mai diminuat. Apoi, de la luna la luna, era din ce in ce mai bine. Dupa 3-4 luni n-a mai avut dureri si se simtea foarte bine. In continuare ia cate 1 tb/zi, pentru intretinere

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *