check-it-out-full-motion-neolife

Intrebari frecvente Full Motion (2)

Atât Full Motion cât si Formula IV Plus contin 100% din necesarul zilnic de zinc. Nu cumva voi lua prea mult zinc daca consum atât Formula IV Plus cât si Full Motion ?

In general, un consum zilnic de pana la 75 mg de zinc este considerat sigur pentru majoritatea covarsitoare a populatiei. Cantitatea totala de zinc din Formula IV Plus si Full Motion luate impreuna se incadreaza cu brio in limita de siguranta a consumului zilnic.

Multe produse cu glucozamina contin condroitina. De ce NeoLife (GNLD) a ales sa nu includa acest ingredient in Full Motion ?

Desi condroitina este utilizata in multe produse, nu exista dovezi stiintifice semnificative ca aceasta functioneaza. Cand condroitina este absorbita, este digerata in componente si nu exista dovezi ca este „reasamblata” dupa absobtie. Celulele au nevoie de glucozamina sa produca cartilaj, nu de condroitina.

Pot sa iau toate cele 3 tablete in acelasi timp ?

Da. Distribuirea celor 3 tablete de-a lungul zilei poate imbunatati eficienta absorbtiei, insa nu exista nici un motiv care sa va impiedice a le lua pe toate 3 odata.

De ce NeoLife (GNLD) nu a utilizat MSM in Full Motion ?

MSM, Metil Sulfonil Metan, este un derivat al solventului DMSO (Di-Metil Sulf Oxid). MSM nu face parte din lantul alimentar uman si nu este necesara prezenta acestuia in dieta umana. In plus, nu exista dovezi ca MSM promoveaza repararea sau refacerea cartilajelor.

De ce NeoLife (GNLD) nu foloseste o sursa vegetala pentru glucozamina ?

Nu exista nici o sursa viabila din punct de vedere comercial si care in acelasi timp sa intruneasca necesitatile stringente de puritate si sa se conformeze „patentului naturii”.

Persoanele cu diabet pot consuma in siguranta Full Motion ?

Absolut! Persoanele suferinde de diabet pot consuma fara nici o grija in privinta vreunui efect asupra insulinei sau nivelului de zahar din sange.  

Poate Full Motion sa determine cresterea tensiunii sanguine ?

In Full Motion nu exista ingrediente care sa duca la cresterea tensiunii sau care sa exacerbeze hipertensiunea.  

Am auzit ca salcia alba poate cauza arsuri la stomac. De ce SAB o foloseste in Full Motion ?

Este foarte putin probabil ca extractul de salcie alba introdus de NeoLife (GNLD) in Full Motion sa produca iritatii ale stomacului intr-o doza asa de mica. Salcia alba a capatat reputatia nedreapta ca ar cauza iritatii stomacale intrucat este asociata cu aspirina, cu care are anumite similaritati. Cand Comitetul Stiintific SAB formuleaza produsele NeoLife (GNLD), alege ingredientele care au cea mai mica probabilitate de a prezenta efecte neplacute, tocmai pentru ca noi intelegem ca exista persoane care pot avea diverse sensibilitati.

Exista vreun efect secundar asociat cu consumul de Full Motion ?

Intrucat Full Motion nu este un medicament, nu exista efecte secundare.

Cum se administreaza Full Motion ? Exista si precautii de administrare ?

Se recomanda consumul a 3 tablete / zi, cu cate o canã de apã. Pentru rezultate optime, luati fiecare tabletã imediat inainte de masã.  Nu se recomandã femeilor insãrcinate sau in perioada alãptãrii. 
A se pastra la loc racoros, uscat, ferit de lumina solara directa.

Cum comand Full Motion si cat costa?

Puteti comanda Full Motion aici:

buton-comanda acum

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *