Descarcă Prospect

Vizioneaza Full Motion!

 

Unic, complet si testat clinic! Inima ta are nevoie de el.

Doar daca iti iubesti copilul!

TRE - Esenta Nutritionala a Vietii!


Calculatoare Second Hand cu Garantie

Cu ce vă putem fi de folos?

 

   In luna Decembrie 2000 am cunoscut prima data produsele GNLD, prin intermediul unor prieteni. Aveam probleme de sanatate de multi ani si am ascultat cu interes informatiile ce ne erau transmise. 

   Problemele de sanatate au disparut dupa o perioada de consum a produselor. In 2001 am decis sa ne inregistram ca Distribuitori GNLD pentru a ne lua produsele mai ieftin si sa le putem si comercializa la persoanele care le solicita. Am facut  acest pas, cu gandul ca astfel vom fi mai motivati sa ajutam oamenii care, la fel ca noi, isi cauta o solutie la problema lor.

   S-au implinit deci 12 ani de cand consumam personal aceste produse si impartasim altor persoane din experienta noastra despre beneficiile pe care le aduc. Nu am incetat sa le consumam dintr-un motiv simplu. Am inteles ca sanatatea este un bun in care trebuie sa investesti daca vrei sa te bucuri de el permanent. Am inteles ca putem investi luna de luna o anumita suma de bani pentru a ne mentine organismul bine nutrit, decat sa incepem sa platim doar cand ajungem la medic, incercand sa reparam raul deja facut.

   Va oferim deci, in primul rand o experienta de 12 ani cu aceste produse, simultan cu garantia unei calitati inalte, fara compromis a acestora. In plus, produsele pur si simplu fac ceea ce spun ca fac.

   Noi stim ca va putem ajuta sa va simtiti mai bine, sa aratati mai bine si sa aveti mai multa energie. Acesta este chiar scopul nostru. Cum toate produsele noastre sunt garantate suta la suta, va invitam sa ne faceti placerea de a ne contacta chiar astazi.


Contactati-ne:

Ne puteti suna la numerele de telefon

0749.627.453 (Orange) 

0722.794.224 (Vodafone)

sau puteti folosi Formularul de Contact On-Line.

I.F. Parpala Sabin - Distribuitori Autorizati GNLD International
Bucuresti
E-mail:
miscarelibera@gmail.comPrima Pagină - Ce este Full Motion? - Cine are nevoie de Full Motion? - Mărturii - Întrebări Frecvente 
Cat costa Full MotionComandă Full Motion - Despre Noi - Contact

 

Copyright © 2017-2018  [I.F. Parpala Sabin]. All rights reserved. 

 

* Acest produs se comercializează prin sistemul vânzărilor directe, actul de vânzare fiind un atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati ai GNLD. Site-ul oficial al societatii GNLD este: www.gnld.com 

* Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului. Produsul prezentat nu intentionează să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină nici un tip de boală.