Descarcă Prospect

Vizioneaza Full Motion!

 

Unic, complet si testat clinic! Inima ta are nevoie de el.

Doar daca iti iubesti copilul!

TRE - Esenta Nutritionala a Vietii!


Calculatoare Second Hand cu Garantie

Full Motion

 

Dezvoltat de catre Comitetul Stiintific al societatii GNLD si formulat astfel incat sa ofere cea mai buna si completa solutie pe care stiinta de inalta clasa o poate furniza la ora actuala, noul produs nutritional numit Full Motion™ are ca scop final maximizarea sanatatii articulatiilor. 

.

 

Glucozamina de puritate farmaceutica, functionala biologic, este exact forma de glucozamina de care celulele au nevoie pentru a:

  Produce cartilaj nou *

  Regenera cartilajele deteriorate prin imbatranire *

  Inlocui cartilajul pierdut sau deteriorat *

  Mentine functionarea sanatoasa a articulatiilor *

* Acest produs nu intentionează să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină nici un tip de boală.

Vizeaza nutritia celulara: Stiinta medicala ne spune ca de-a lungul vietii avem nevoie a construi, repara si regenera cartilajele. Pentru a putea reliza acest lucru, organismul nostru trebuie mai intai sa produca „caramida” de baza a cartilajelor: glucozamina. Glucozamina este produsa in mod natural de catre celule specifice in organismul nostru. In anii tineretii, abilitatea acelor celule de a produce glucozamina este in mod uzual suficienta pentru a face fata necesitatilor. Ulterior insa, datorita solicitarilor vietii de zi cu zi, a dietei sarace in nutrienti, a excesului de greutate, a accidentarilor datorate sportului sau altor traume, a imbatranirii, cerintele de reparare si regenerare a cartilajelor cresc foarte mult. In acelasi timp, eficienta producerii de glucozamina in organism scade pe masura ce imbatranim. Rezultatul este acela ca cerintele devin mai mari decat capacitatea organismului de a furniza glucozamina, iar ca urmare articulatiile se uzeaza si se instaleaza osteoartrita. Full Motion™ completeaza aceasta lacuna prin furnizarea de glucozamina pre-formata, pura, functionala biologic, direct in interiorul celulelor producatoare de cartilaj. Cercetarile au demonstrat ca atunci cand aceste celule specializate primesc glucozamina de care au nevoie, un nou si sanatos cartilaj poate fi produs.  

Full Motion™ - G l u c o z a m i n ă  Complex

Prezentare: Flacon cu 90 Tablete

Doza zilnică:  3 Tablete

Nr. de doze per flacon:  30


Ingrediente: Cantitate / doză % DZR
Zinc (ca Zinc gluconat) 15 mg 100%
Glucozamina clorura** 1500 mg *
Siliciu (din extract de bambus (Bambusa vulgaris)(tija)) 30 mg *
Bor (ca Bor citrat) 6 mg *

HCC patentat:

 Extract de Boswellia  (Boswellia serrata)(planta); Bromelain (din ananas); Extract de Salcie Alba (Salix alba)(coaja)

756 mg *

DZR - Doza Zilnică Recomandată de CE

Doza zilnică nu este stabilită

** Contine carapace de crustacee (homar, crevete, rac)


Alte Ingrediente:

Celuloză microcristalină, acid stearic, croscalmeloza sodică, hidroxipropilmetilceluloză, stearat de magneziu , triacetin si colorant natural

 

Recomandări:  3 tablete / zi, cu cate o cană de apă. Pentru rezultate optime, luati fiecare tabletă imediat inainte de masă.

Nu se recomandă femeilor insărcinate sau in perioada alăptării.


Bazat pe Natură ... Sustinut de Stiintă

Mai mult! 

 

Prima Pagină - Ce este Full Motion? - Cine are nevoie de Full Motion? - Mărturii - Întrebări Frecvente 
Cat costa Full MotionComandă Full Motion - Despre Noi - Contact

 

Copyright © 2017-2018  [I.F. Parpala Sabin]. All rights reserved. 

 

* Acest produs se comercializează prin sistemul vânzărilor directe, actul de vânzare fiind un atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati ai GNLD. Site-ul oficial al societatii GNLD este: www.gnld.com 

* Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului. Produsul prezentat nu intentionează să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină nici un tip de boală.