Descarcă Prospect

Vizioneaza Full Motion!

 

Unic, complet si testat clinic! Inima ta are nevoie de el.

Doar daca iti iubesti copilul!

TRE - Esenta Nutritionala a Vietii!


Calculatoare Second Hand cu Garantie

Întrebări Puse Frecvent!


Cuprins

  1. Care este rolul HCC (Herbal Confort Complex) ?
  2. Care este scopul Complexului Mineral Regenerativ (CMR) ?
  3. De ce GNLD a ales forma de glucozamina clorura in loc de glucozamina sulfat ?
  4. De ce este inclus borul in Full Motion ?
  5. Sportivii au nevoie de Full Motion ?
  6. Daca sunt alergic la crustacee pot sa iau Full Motion ?
  7. Pot sa iau Full Motion daca mai iau si alte suplimente nutritionale ?
  8. Pot sa iau Full Motion daca iau medicamente ?

Care este rolul HCC (Herbal Confort Complex)?

Cand GNLD a formulat Full Motion™, scopul nostru a fost acela de a oferi consumatorului spectrul complet de elemente necesare pentru articulatii sanatoase. Intrucat reinnoirea sau regenerarea articulatiei implica mai mult decat poate oferi glucozamina singura, am inclus si acest complex exclusiv de ierburi, HCC. Complexul HCC contine salcie alba, boswellia si bromelaina – toate aceste ingrediente fiind strans asociate cu mecanismul natural al organismului pentru minimizarea durerilor si inflamatiilor articulare pe cai biologice prin care doar glucozamina singura nu poate actiona.  

^ SUS

Care este scopul Complexului Mineral Regenerativ (CMR)?  

Mineralele specifice joaca un rol critic in protectia si regenerarea articulatiei sanatoase. CMR este un amestec exclusiv de Zinc, Bor si Siliciu care sustin sintetizarea colagenului sanatos, balanta de fluid sinovial si structura dintre os si articulatie. Prezenta acestora in Full Motion asigura o abundenta dietara a acestor minerale biologice esentiale.  

^ SUS

De ce GNLD a ales forma de glucozamina clorura in loc de glucozamina sulfat?  

Full Motion utilizeaza glucozamina clorura in loc de glucozamina sulfat pentru cateva motive importante. In primul rand, forma sulfat are un potential alergic foarte ridicat pentru multi indivizi alergici la sulfiti. In al doilea rand, glucozamina clorura este mai concentrata, in felul acesta tabletele fiind mai mici si mai usor de inghitit. Forma clorura este totodata mai usoara pentru tractul digestiv. In ultimul rand, glucozamina clorura contine mai putin sodiu decat forma sulfat, iar limitarea consumului de sodiu ar trebui sa fie in atentia tuturor adultilor. 

^ SUS

De ce este inclus borul in Full Motion? 

Borul este un mineral aflat in cantitate foarte mica si are rolul de a reduce pierderea de calciu si demineralizarea. Deseori, nivelul de bor din oase si capsulele articulare este scazut la pacientii cu artrite. Pentru a asigura un nivel optim de bor, am inclus borul in Full Motion.  

^ SUS

Sportivii au nevoie de Full Motion?  

Deseori articulatiile degenereaza ca urmare a activitatii atletice sau a suprasolicitarii. Intrucat articulatiile unui atlet sau sportiv sufera mai mult stres decat la o persoana sedentara, Full Motion este recomandat pentru a sustine sanatatea articulatiilor prin intarzierea sau reducerea viitoarei degenerari a articulatiilor ca urmare a suprasolicitarilor repetate.  

^ SUS

Daca sunt alergic la crustacee pot sa iau Full Motion?  

Alergiile survin in mod obisnuit ca o reactie la proteinele din crustacee. Glucozamina din Full Motion este derivata din carcasele crustaceelor si este farmaceutic pura, deci nu ar trebui sa existe nici o astfel de reactie alergica.  

^ SUS

Pot sa iau Full Motion daca mai iau si alte suplimente nutritionale?  

Categoric! Puteti folosi Full Motion impreuna cu oricare alt supliment nutritional GNLD. De fapt, va recomandam sa continuati cu programul de suplimentare GNLD pe care deja il urmati.

^ SUS

Pot sa iau Full Motion daca iau medicamente?  

Nu se cunosc interactiuni negative asociate intre ingredientele din Full Motion si cele din medicamente. Totusi, asa cum este bine de procedat in cazul tuturor suplimentelor nutritionale GNLD, daca va aflati sub observatia unui medic, va recomandam ca mai inainte de a consuma Full Motion sa va consultati si medicul.  

^ SUS

Alte întrebări

Mărturii

Comandă Full Motion

 

 
Prima Pagină - Ce este Full Motion? - Cine are nevoie de Full Motion? - Mărturii - Întrebări Frecvente 
Cat costa Full MotionComandă Full Motion - Despre Noi - Contact

 

Copyright © 2017-2018  [I.F. Parpala Sabin]. All rights reserved. 

 

* Acest produs se comercializează prin sistemul vânzărilor directe, actul de vânzare fiind un atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati ai GNLD. Site-ul oficial al societatii GNLD este: www.gnld.com 

* Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului. Produsul prezentat nu intentionează să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină nici un tip de boală.